Başkan Kavaklı: Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz 

HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Gazze'de yaşanan olaylara dikkat çekmek amacıyla Malatya Kürecik'te bulunan NATO askeri üssünün kapatılması için Malatya'ya gitti. Başkan kavaklı yaptığı açıklamada 'Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, Gazze'de yaşanan Siyonist katliamına dikkat çekmek amacıyla Malatya Kürecik'te bulunan NATO askeri üssün kapatılması için hükümete çağrıda bulunmak adına Malatya'ya gitti. 

HÜDAPAR teşkilat ve üyeleri ile birlikte Malatya'da bir basın açıklaması düzenledi. Başkan Kavaklı yaptığı açıklamada, “"Değerli halkımız, Gazze'de masum insanların yaşadığı acı ve zulüm karşısında sessiz kalmak, insanlık değerlerimize ihanet etmek anlamına gelir. Bugün buradayız, çünkü bu sessizliği kırmak istiyoruz. Malatya'nın Kürecik NATO askeri üssü, Gazze'deki bu insani krize karşı bir adım atmak için kapatılmalıdır. Gazze'deki masum siviller, çocuklar ve kadınlar, insanlık dışı saldırılara maruz kalmaktadır. Bu vahşete dur demek için elimizden geleni yapmalıyız. NATO üssünün Gazze'deki acıya destek olduğunu düşünüyoruz, bu nedenle kapatılması gerekiyor. Hükümetimize çağrıda bulunuyoruz: Masum insanların hayatlarını korumak için Kürecik NATO üssünün derhal kapatılmasını talep ediyoruz. Unutmayalım ki sessiz kalmak, zulme ortak olmak anlamına gelir. Bu acil adımı atarak, insanlığın geleceği için sorumluluğunuzu lütfen yerine getirin” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN