Arsalara dudak uçurtan teklifler 

Akçakiraz Belediyesi TOKİ'den satın aldığı arsanın satış ihalesi yoğun ilgi görüyor. İhalede 531 metre karelik arsa 212 bin muhammen bedelle satışa sunuldu, 970 bin lira ile alıcı buldu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Akçakiraz Belediyesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan mülkiyetini aldığı arsanın satış ihalesine devam ediyor. 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, yaklaşık üç yıl önce Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi ile görüşmelerde bulunarak, beldede TOKİ Konutlarının arka kısmında yer alan 312 dönümlük arsayı belli bir bedel karşılığında satın aldı. Aldığı 312 dönümlük arsayı en küçük 531, en büyük bin 200 metre kare olmak üzere 188 parsele bölen Akçakiraz Belediyesi arsaların satışı için açık artırma usulü ile ihale düzenledi. 

Pazartesi günü başlayan ve 5 Aralık tarihine kadar devam edecek olan ihaleye katılım yüksek. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği arsa satışında en düşük muhammen bedel 212 bin 800 lira, en yüksek muhammen bedel ise 500 bin lira olarak belirlendi. Yoğun ilgi gören ihalede 531 metre karelik arsa 212 bin muhammen bedelle satışa sunuldu, 970 bin lira ile alıcı buldu..


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN