AK Parti teşkilatı engelli bireylerle buluştu 

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ile engelli bireylerin sorun ve talepleri dinlendi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve AK Parti İl Engelliler Koordinasyon Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Sivrice Karayolları Kampı’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Mahmut Rıdvan Nazırlı da katılım sağladı. 

AK Parti teşkilatı engelli bireylerle buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ile AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver engelli bireyler ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver, engelli bireylerin sadece özel günlerde değil hayatın her anında hatırlanmaları gerektiğini ifade etti. 

AK Parti teşkilatı engelli bireylerle buluştu 

Başkan Tüver, “Engelli bireyli kardeşlerimiz sadece engelliler gününde hatırlansın istemiyoruz. Onlar hayatın her anında bizim için değerliler. Bu önemi Cumhurbaşkanımız 21 yıl öncesinde engelli kardeşlerimize haklarını teslim ederek onlara verdiği önemi gösterdi. bu haklar sizlere bir himmet değildi aslında bir hakkı teslimdi. Sizlerin hayatın her şartına uyum sağlayabilmeniz için Cumhurbaşkanımız geldiği ilk günden itibaren sizlerin bu haklarını yapabilmeleri için elinden gelen çabayı gösterdi.” ifadelerini kullandı. Engelli bireylerle daha sık bir araya gelecekleri sözünü veren AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, toplantıya katılmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Hükümetin engelli bireylerin haklarını koruduğunu belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de, engellilerin daha sosyal bir alanda yaşamaları için çalıştıklarını kaydetti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN