Açıkkapı'dan yaşanan süreçle ilgili açıklama 

AK Parti 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, deprem sürecinin ardından yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaparak 'PKK sempatizanı tetikçilere benim şehrim izin vermez, prim vermez' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti 26. Dönem Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, deprem sürecinin ardından Elazığ’da yapılan yatırımlar ve yaşanan olaylarla ilgili açılmama yaptı. 

AÇIKKAPI: ÇÜRÜMÜŞ ZİHNİYETLERİNİ İYİ BİLİRİZ 

Açıkkapı yaptığı açıklamada, “Elazığ üzerinde oyun oynayanlar ile tetikçilerini ve çürümüş zihniyetlerini iyi biliriz.  Sayın Bakanımızın ve ilimizin siyasi aktörlerinin şehrimizde hemşehrilerimizin sıkıntılarını, eksikliklerini ve beklentilerini yerinde görme programı, bir kesimi rahatsız etmiştir. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşları ve güçlü devletimiz; depremin ilk anından günümüze, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine yönelik gayret ve çalışmalar ortaya koymuş, ilimize, hemşehrilerimize 24.000 konut üretilmiş, büyük kısmı teslim edilmiştir” dedi. 

AÇIKKAPI: TETİKÇİLERE HEMŞEHRİLERİMİZİN PRİM VERMEYECEĞİ BİLİNMELİDİR 

Açıkkapı açıklamasında, “Gerek #VanDepreminde gerekse #ElazığDepreminde Devletimiz siyasi iradenin kararlı ve samimi çalışmalarıyla Cumhuriyet tarihimizde görülmemiş bir şekilde vatandaşına şefkatli ve merhametli yönünü hissettirmiştir. Ancak on binlerce konut üretimini adeta yokmuş, yapılmamış gibi değersizleştirme operasyonuyla algılar oluşturarak provoke eden anlayışı ve ardındaki ağa babalarını iyi biliyoruz. PKK sempatizanı tetikçilere benim şehrim izin vermez, prim vermez. Üstün gayretlerle 24.000 konutu ilimize kazandıran siyasi irade, elbette bu büyüklükte bir yatırım içerisinde oluşabilecek eksiklikleri ve oluşan eksiklikleri göz ardı etmez. Eksiklikleri de giderir. Hemşehrilerine kulak verir… Mensubu olduğumuz siyasi hareket ve siyasi anlayışımız memleketimin güzel insanları; amcalarımızın, teyzelerimizin ve mangal yürekli genç kardeşlerimizin sitemlerimi de, taleplerini de, beklentilerini dinler, çözüm odaklı çalışır… Siyasetçilerimizle hemşehrilerimizi karşı karşıya getirme gayretiyle, hemşehrilerimizi tahrik etme amaçlı provokatif beyhude gayret içinde olan PKK sempatizanı tetikçilere ne bizim ve de hemşehrilerimizin prim vermeyeceği bilinmelidir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN