YÜREKLİ VEKİL! 

Bu şehir her zaman kendisi gibi düşünen vekilleri baş tacı yapmış ve sonuna kadar arkasında durmuştur. Geçmişte 4 – 5 dönem vekillik yapmış olanların performansının yanı sıra halkla iç içe olmaları, kendilerine tepeden bakmamaları etkili olmuştur.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

İşte halkla iç içe bir vekil portresi çizen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Semih Işıkver de halkın gönlünde yer etmiş bir isim.

Her an şehrin insanın yanında yer alması, onlardan gelen sorunlara kulak tıkamaması Vekil Işıkver’e artı puan kazandırıyor.

İnsanların milletvekillerinden de aslında tek isteği bu. Vatandaş eskiden olduğu gibi aş, işten ziyade milletvekillerinden tatlı bir dil bekliyor.

İşte seçildiği günden bugüne Elazığlılar Milletvekili Semih Işıkver’i bu yüzden kendilerine yakın hissediyor. 

Kanal Fırat ekranlarında Zeki Akbıyık ile Gündem Programı’na katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, oldukça samimi açıklamalar yaparak vatandaşın gönlüne adeta su serpti.

Milletvekili seçildiği günden bugüne farklı bir vekil portresi çizen, her daim hemşehrileriyle bir araya gelen Işıkver, bu şehrin çocuklarını kimsenin zehirlemesine müsaade etmem diyerek Aksaray Mahalle sakinlerinin sesi oldu.

Yayın süresince yaptığı açıklamalarla adeta gündem oluşturan, doğru bildiğini çekinmeden ifade eden Işıkver, Çimento Fabrikası’nın taşınmasıyla ilgili iktidar milletvekillerinin hummalı bir çalışma yapmadığına vurgu yaptı.

Aksaray Mahallesi’nde üç eczanenin olmasının da manidar olduğuna dikkat çeken Milletvekili Işıkver, yıllardır insanların akciğer rahatsızlığına değindi.

Milletvekili Işıkver’in açıklamaları kamuoyunda büyük takdir toplarken, ilgili firmadan Elazığspor için alınan forma reklamının yersiz olduğunu belirtti.

Sanayi kuruluşunun her akşam saat 17’den sonra bacaları açtığını ve çevreye verdiği zarara değinen MHP Milletvekili Semih Işıkver, hiç kimsenin ‘bu şehrin çocuklarını zehirlemeye’ hakkının olmadığını ifade ederek adeta “Yığinkililerin” sesi oldu.

Toplumsal bir mutabakatla ilgili firmanın taşınmayla ilgili istediği 80 Milyon Euro’nun bir an önce toplanılması adına kendisinin Elazığ Valiliğince açılacak bir hesaba “1 Milyon Euro yatıracağını” belirten Işıkver, bu konudaki hassasiyetini de tüm kamuoyuna deklare etti. 

Milletvekili Işıkver’in içten ve samimi açıklamaları şehirde büyük yankı oluşturdu. Şimdi Elazığlılar AK Partili ve CHP Milletvekilinin de bu konuda ellerini taşın altına koymasını bekliyor. 

Kanal Fırat yayınında Elazığ Belediyesi’nin bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini isteyen Vekil Işıkver, özellikle ilgili firmanın şehrin yollarına verdiği zararın karşılanmaması gerektiğine vurgu yaptı. 

Bu konuda Sayın Milletvekilinin açıklamalarına sonuna kadar katıldığımı belirtmek isterim. Yıl içerisinde milyarlarca lira gelir elde eden bu firmanın, Güney Çevre Yoluna paralel yollarda malzeme taşırken yollara verdiği zarar hepimizin malumu.

Milletvekili Semih Işıkver’in açıklamaları sonrasında 80 Milyon Euro’nun bir an önce toplanması ya da hükümetin bu konuda ilgili firmayla görüşerek şehrin en ücra noktasına fabrikanın taşınması elzem. 

Yıllardır şehrin içerisinde yer alan ve birkaç mahalleyi etkileyen bu sorunun artık şehrin gündeminden çıkması hepimizin isteği.

Kanal Fırat ekranlarında vatandaşın yüreğine su serpen Milletvekilimiz Sayın Semih Işıkver’i medya kuruluşumuz olarak kutluyor, muvaffakiyetler diliyoruz. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN