Yılmaz, Elazığspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Bir süredir ismi Çimentaş Elazığspor Kulübü Başkanlığı için geçen Ahmet Feti Yılmaz, basın açıklaması yaparak, 30 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan kongrede Elazığspor'a başkan adayı olduğunu duyurdu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Gerçekleştirilecek genel kurulda göreve gelmeleri halinde şehrin en büyük marka değeri olan Elazığspor’u el birliğiyle layık olduğu yerlere taşımak için var gücüyle mücadele edeceklerini belirten Ahmet Fethi Yılmaz yönetim kurulunda bulunan çoğuyla devam edeceklerini söyledi.

Elazığspor Başkan adayı Fethi Ahmet Yılmaz, şampiyon olmuş bir takımın bu yıl da mücadele vereceği 2. Ligde başarılı olması için gerekli tüm çalışmaların devam ettiğini belirterek Elazığspor’un kangren haline gelmiş olan problemlerine çözüm getirmek adına çalışmalarının olacağını bildirdi.

Başkan Adayı Ahmet Fethi Yılmaz; “30 Haziran Pazar günü yapılacak olan Elazığspor Olağan Kongresinde Başkan adayı olacağımı sizlerin vasıtasıyla tüm kamuoyuyla paylaşmak isterim. Bir önceki yönetim kurulu döneminde ikinci başkanlık ve basın sözcülüğü görevini ifa ettiğim kıymetli kulübümüzün çok değerli başkanı Sayın Serkan Çayır'ın Beyefendi'nin Başkanlık görevine aday olmayacağını açıklaması üzerine yönetim kurulu arkadaşlarım ve kıymetli iş insanları ile yapılan istişareler neticesinde önümüzdeki kongrede başkan adaylığı kararı aldım. 30 Haziranda Pazar günü saat 17'de yapılacak olan kongremize tüm kongre üyelerimizi, Sayın Valimizi, Sayın Belediye Başkanımızı, Sayın Vekillerimizi, Sayın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızı, Sayın OSB Başkanımızı ve şehrimizin tüm sivil toplum kuruluş başkanlarını davet ediyorum.

“Eğer Allah nasip eder seçilirsek şehrin en büyük marka değeri olan Elazığsporumuzu el birliğiyle layık olduğu yerlere taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğimizi siz değerli basın mensuplarınız aracılığıyla kamuoyunun bilgilerine sunarım. Değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber ivme kazandık. Yönetim kurulumuzun çoğunu muhafaza ettik. Ayrılmak zorunda olan arkadaşlarımız oldu. Yönetim kurulu listesini de istişareler neticesinde Allah izin verirse kongremizde sizi değerli basın mensupları ile paylaşacağız inşallah. Başarı sadece yönetim kurumundaki arkadaşlarla olmuyor. Şehrin tüm dinamiklerinin buna el atması gerekiyor. Hep beraber olması gerekiyor ve bütünleşmesi gerekiyor. İyi gününde de kötü gününde de. Nitekim bu bir şov, bu bir gösteri, bu bir eğlence. Elazığ halkının çocuğuyla, eşiyle gelip orada bir pazar günü, bir cumartesi gününü geçirdiği kıymetli bir zaman dilimi, bunu en iyi şekilde hep beraber oluşturabilirsek bu memleket bundan büyük keyif alacaktır, büyük huzur duyacaktır. Benim düşüncelerim bu şekilde. İnşallah da onu sağlarız.”

“Her zaman sorun haline gelmiş, artık nasırlaşmış, kangren haline gelmiş bir bütçe, mali bir durumumuz var. Bunları çözebilmek için de kurumsal bir yapı oluşturulması gerektiğine inanıyorum. Eğer onu başarabilirsek, şehrin tüm dinamiklerini bunun içerisine sokabilirsek, çünkü marka değeri. Buranın hakikaten halka ait olduğunu, taraftar ait olduğunu ve bu minvalde işler yapılması gerektiğini anlatabilsek bence çok iyi işler olacaktır. Biz bu çizgide devam edeceğiz. Kurumsal olduğumuzda zenginlere gerek kalmadan Elazığ halkının da desteğiyle kendi kendini yürütebilecek kendi kendini finanse edebilecek bir yapıya kavuşturmak benim en büyük arzularımdan biri. Ama bunu ne derece gerçekleştirebiliriz onu da yaşayıp göreceğiz inşallah. “

“Transferle tahtasına tam rakam belirtmek çok doğru bir şey değil. Biliyorsunuz yani bu her dönem böyle olmuştur. 3 lira isteyen insanla pazarlık ettiğiniz zaman bu belli bir rakamlara çekilebiliyor. Bizim de amacımız, özellikle transfer komitemizdeki arkadaşlarımızın amacı bu. Bu nedenle rakam belirtmem doğru olmayacaktır. Özelikle komitedeki arkadaşlar büyük gayret sarf ediyor. Şampiyon olmuş bir akımda talepler çok daha farklılaşabiliyor. Bizim kullanacağımız para, Elazığsporu parası. Bizim şirketimizin parası değil. O yüzden onun kıymetini, kadrini çok iyi bilmemiz gerekiyor, çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bir vebal üstlenmişiz burada, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber. Bunu en layıkıyla yapmaya gayret ediyoruz.”

“Bu bağlamda eski oyuncularımızdan özellikle bizde oynamasını istediğimiz, kalmasını istediğimiz isimlerle görüşüldü. Makul bir seviyeye çekmeye çalışıyoruz. Allah nasip ederse iddialı bir takım kurmaya çalışıyoruz. Yağızcan Erdem’le, Transfer komitesindeki arkadaşlarım görüştü. İlerleyen dönemler ne getireceği belli olmaz, bakacağız. Allah yolunu açık etsin diyoruz ama biz o kapıyı tam manasıyla da kapatmak istemiyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN