Yiğit, TEKNOFEST'te dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirdi

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit TEKNOFEST 2024 yarışmasında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

TEKNOFES 2024 yarışmasına katılarak başarı elde eden öğrenci ve öğretmenler Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit tarafından kabul edildi.

Yiğit, TEKNOFEST'te dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirdi

Yarışmalar sonucunda Türkiye 3. olan Şehit Hasan Halit Küçük Ortaokulu AkılUS-Avicenna takımından Danışman Öğretmen Mehmet Emin Hangün ve öğrenci Esra Şimşek, Finale çıkan; Kaya Karakaya Fen Lisesi  Albatroslar Takımından Danışman Öğretmen Kamber Yılmaz ve öğrenciler Osman Taha Doğan, Muhammed Mustafa Barut, Hüseyin Doğan, Ömer Mete Yılmaz Doğa Fen Lisesi Öğrencisi Mehmet Eren ve Harput Anadolu Lisesi öğrencisi Hamza Uçak'tan oluşan ve Danışman Öğretmenliğini Harun Biradlı'nın yaptığı GNCK Takımı, Doğa Fen Lisesi öğrencisi Erva Kumsal ve Kaya Karakaya Fen Lisesi öğrencisi Zeynep İnan'dan oluşan ERV-Turizm Takımı Harput Anadolu Lisesi öğrencisi Mirac Akdeniz, Cemil Meriç Fen Lisesi öğrencisi Muhammed Kağan Özdoğan ve Kaya Karakaya Fen Lisesi öğrencisi Muhammed Kerem Çelik ve  Danışman Öğretmen Abdullah Alan'dan oluşan TECNO Gençler Takımını kabul eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT TEKNOFEST 2024 yarışmasına Elazığ’dan bu yıl 590 projenin başvuru yaptığını ve bunlardan 24'ünün finale kaldığını ifade ederek;

"Türkiye'nin Teknoloji Fuarı TEKNOFEST'e gençlerimizin gösterdiği yoğun ilgi ülkemizin geleceğine daha güvenle bakmamızı sağlıyor. Gençliğe imkan verilirse başaramayacakları hiçbir şey yok. TEKNOFEST 2024'te katılan tüm ekiplerimize, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Türkiye 3. Olan Hasan Halit Küçük ortaokulu ve finale kalan diğer okul ve öğrencilerimizi de ayrıca kutluyorum” dedi.

Yiğit, TEKNOFEST'te dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirdi

Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT tüm öğrencilere hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN