Yeniden Refah Partisi'nin Köy Buluşmaları programı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, Köy Buluşmaları programlarıyla, köy sakinlerinin sorularını dinledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Köy Buluşmaları Programıyla Sivrice’nin Gözeli, Kamışlı, Halife ve Kavak Köy sakinleriyle bir araya gelen Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcıları Bünyamin Toğmuş, parti politikalarıyla ilgili bilgi verdi.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Güven Yıldız,  partilerinin genel politikaları, vizyonu ve yerel kalkınma konularındaki projeleri hakkında köy sakinlerini bilgilendirmek ve köylerin ekonomik durumunu iyileştirmek amacıyla köyleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi'nin Köy Buluşmaları programı

Yeniden Refah Partisi olarak her zaman halkın içinde olmaya, onların sorunlarını yerinde dinleyip en kısa sürede çözümler üretmeye devam edeceklerini dile getiren İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Toğmuş; “Bu ziyaretler, köylerimizin kalkınması ve köy halkımızın refah düzeyinin artması için atılacak adımları hızlandırmak adına büyük önem taşıyor.” Dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Köy Buluşmaları programı

Parti heyetinin yaptıkları köy ziyaretlerinde sıcak ve samimi bir şekilde karşılandığını ifade eden Toğmuş,  “Ziyaret edilen köylerde, halkımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımımızın olumlu karşılandığını görmek, teşkilatımız için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı olarak, köy ziyaretlerimiz kapsamında bölgenin tüm ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye ve halkımızın taleplerine hızlı yanıt vermeye devam edeceğiz. Köylülerimizle olan bağlarımızı güçlendirerek, halkın içinden gelen ve her fırsatta halkın her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha vurguladık. Bizleri bağrına basan köy halkımızın samimiyeti ve yakın ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu ziyaretlerimizle Elazığ’ın tüm köylerine ulaşmayı hedefliyoruz. Zira biz sadece seçimden seçime halka giden ve oy isteyen bir parti değiliz. Bizim Türkiye gibi, ülkenin sorunlarını çözme gibi bir hedefimiz, iddiamız ve bununla ilgili projelerimiz var. Bu projelerimizi her bir hemşerimize ulaştırıncaya ve anlatıncaya kadar sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Köy Buluşmaları programı

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN