Yasemin Açık Vakfı'nın web sitesi açıldı

Eğitim, sağlık, çevre, ekonomi, sürdürülebilir kalkınma, sosyal ve kültürel alanlarda faaliyet gösteren Yasemin Açık Vakfı'nın WEB sitesi yayına başladı. WWW.YASEMİNACİKVAKFİ.NET Adresli WEB Sitesinde Vakfın Kurumsal bilgilerinin yanı sıra misyonu, vizyonu, faaliyet alanları hakkında da detaylı bilgi sunuluyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Cumhuriyetin 100’üncü yılında, ‘İnsan, Yaşam ve Gelecek’ odağında topluma fayda sağlayacak çalışmalar yürütmek amacıyla kurulan Yasemin Açık Vakfı’nın web sitesi açıldı.

www.yaseminacikvakfi.net adresi üzerinden ulaşılabilen web sitesinde vakfın kurumsal bilgileri, misyonu, vizyonu, faaliyet alanları, felsefesi, medya odası ve iletişim bilgileri ile Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın akademiden iş hayatına ve sivil topluma uzanan çalışmaları yer alıyor.

Web sitesi içindeki ‘başvuru merkezi’ bölümü ile vakfın eğitimden sağlığa, kültür sanattan sosyal destek merkezine uzanan ve topluma dokunan faaliyetleri de yakın zamanda aktif hale getirilecek.

Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, “Ülkemize ve insanlığa kalıcı değerler katmayı hedeflediğimiz vakfımızın çalışmalarını web sitemizin yanı sıra sosyal medya ve video paylaşım platformları gibi dijital iletişim araçlarımız üzerinden de daha geniş kitlelere ulaştıracağız” dedi.

Açık açıklamasına şu şekilde devam etti;

“Yasemin Açık Vakfı olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ülkemize ve insanlığa kalıcı değerler katmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda vakfımızın çalışmalarını web sitemizin yanı sıra sosyal medya ve video paylaşım platformları gibi dijital iletişim araçlarımız üzerinden de daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. Böylece toplumsal dönüşümümüzü, teknolojinin desteği sayesinde güçlü ve sürdürülebilir bir iletişim ağı ile destekleyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

www.yaseminacikvakfi.net adresli web sitesinde vakfın kurumsal bilgilerinin yanı sıra misyonu, vizyonu, faaliyet alanları hakkında da detaylı bilgi sunuluyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN