Vali Toraman, Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi 

Elazığ ve Türkiye için dünya turizmi açısından da önemli bir kazanım olan Saklıkapı Kanyonu'nun kaderini değiştirecek adım atıldı. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Saklıkapı Kanyonu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne devredilecek. Gerçekleşecek devir işlemi ile Saklıkapı Kanyonu tabiat parkı statüsüne kavuşacak. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

24 Ocak depreminden sonra göreve gelen ve geldiği gibi deprem konutlarının teslimi noktasında sürecin hızlandırılması için büyük çaba ve gayret gösteren Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman şehrin turizm potansiyeli noktasında da önemli çalışmalara imza atıyor. 

Vali Toraman, Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi 

Bu kapsamda Vali Toramanın durağı turizmin gözbebeği Saklıkapı Kanyonu oldu. Vali Toraman İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Saklıkapı Kanyonu ziyaretçi karşılama merkezinde incelemelerde bulundu.

Vali Toraman, Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi 

Vali Toramana Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş,  Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürü Ahmet Çörtük,  Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürü Hüseyin Çelik’te eşlik etti. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman turizmin gözbebeği Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi.

Vali Toraman, Saklıkapı Kanyonu için müjdeyi verdi 

Toraman, kanyonun doğa koruma ve milli parklara devredileceğini ve tabiat parkı statüsüne kavuşacağını söyledi. Vali Toraman Karaleylek Kanyonu için bir kez daha ihale yapılacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN