Vali Ömer Toraman'dan veda mesajı

Elazığ Valiliği görevini 2021 yılından beri yürüten Doç. Dr. Ömer Toraman, Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Çanakkale Valiliği'ne atandı. Çanakkale Valiliği'ne atanan Vali Toraman, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla atama kararları yayımlandı. Atama kararlarına göre 5 ilin valisi değişirken 2 Ekim 2021 yılından beri Elazığ Valiliği görevini yürüten Doç. Dr. Ömer Toraman’da Çanakkale Valiliği’ne atandı.

Çanakkale Valiliği’ne atanan Ömer Toraman, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Vali Toraman, Elazığ’da görev sürecinde yaşanan depremlerde vatandaşların acılarına ortak olduklarını belirterek, Çanakkale’de görev yapacak olmanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

Vali Ömer Toraman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile büyük bir şerefle yürüttüğüm Elazığ Valiliği görevinden, Çanakkale Valiliği görevine atanmış bulunmaktayım. Peş peşe büyük depremler yaşayan Aziz Şehrimiz Elazığ’da, kıymetli hemşehrilerimiz ile kenetlenerek, acılarına ve sevinçlerine ortak olarak, depremlerin açtığı yaraları sarmak için gayret ettik. Bu defa, şanlı tarihimizin büyük kahramanlık destanlarından birisinin yazıldığı Çanakkale’de görev yapacak olmanın heyecanı ve ağır manevi mesuliyeti altında kıymetli hemşehrilerimize hizmet etmek için bize fırsat veren, itimat eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı sunuyorum. Allah yardımcımız olsun” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN