TEDAŞ'tan Fırat EDAŞ'a ziyaret

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya, TEDAŞ Elazığ 11. Bölge Müdürü Kamuran Işık ve beraberindeki heyet, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Müdürü Müjdat Çelik'i ziyaret etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya, TEDAŞ Elazığ 11. Bölge Müdürü Kamuran Işık ve beraberindeki heyet, paydaş yönetimi çalışmaları kapsamında Fırat EDAŞ Müdürü Müjdat Çelik’i ziyaret etti.

ÇELİK, “PAYDAŞLAR ARASI İLETİŞİM KRİTİK ÖNEME SAHİP”

Fırat EDAŞ Müdürü Müjdat Çelik, Kaya ve Işık’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, paydaş kurumlar arasındaki iş birliği ve iletişimin öneminin altını çizdi.

Çelik yaptığı açıklamada, “Bu ziyaretler, paydaşlar arasında karşılıklı anlayış ve iş birliğinin arttırılması, güven temellerinin güçlendirilmesi açısından kritik öneme sahip. TEDAŞ yetkililerine ziyaretleri için teşekkür ediyor, toplantıdan verimli sonuçlar çıkmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.
 
KAYA: “AMACIMIZ TÜM SÜREÇLERİMİZİ DAHA KALİTELİ HALE GETİRMEK”

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Atilla Kaya ise “İş süreçlerimizi daha da iyileştirmek, iletişimimizi daha etkin hale getirmek ve ilişkilerimizi geliştirmek amacıyla paydaşlarımızla bir araya gelmeye, geri bildirim almaya devam ediyoruz. Bu kapsamda 11. Bölge Müdürümüz Kamuran Işık ile birlikte Fırat EDAŞ’ı ziyaret ettik. Toplantı çıktılarımız doğrultusunda aksiyon haritalarımızı oluşturarak iletişim çalışmalarımıza daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette elektrik dağıtım sektöründe yaşanan son gelişmeler kurumlar arasındaki iletişim üzerine konuşuldu, karşılıklı iş birliğinin nasıl daha etkin hale getirileceğine yönelik fikir ve öneriler dile getirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN