Taşkın: Eğitimin olduğu yerde umut vardır

Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile ilgili bir açıklama yaptı. Taşkın açıklamasında eğitim sadece bireyleri değil milletleri de yükseltir ifadelerine yer verdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla Beraber Türk Eğitim Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Taşkın, “Okul kapıları yeni umutlara açılıyor. Bu yolda bilgiyle aydınlanacak yollar, emekle büyüyecek hayaller var. hep birlikte geleceğimizi aydınlatacağız. Milletimizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacağız” dedi.

Eğitimin olduğu yerde umut vardır diyen taşkın hedeflerinin daha güçlü ve bilinçli nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi. Taşkın, “Her öğrenci bir ışık her öğretmen o ışığı büyüten bir rehberdir. Bu yolda tek hedefimiz var daha güçlü, bilgili nesiller yetiştirmek. Çünkü eğitimin olduğu yerde umut vardır” dedi.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı konuşmasında eğitim sadece bireyleri değil milletleri de yükseltir ifadelerine yer verdi. Taşkın, “Eğitim sadece bireyleri değil milletleri de yükseltir. Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitimdir ki bir milleti ya hür bağımsız müstakil şekilde yaşatır. Ya da esaret ve sefalete terk eder sözü ışığında bu yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize hayallerin gerçeğe dönüşeceği bir dönem, tüm eğitim çalışanlarımıza da başarılar diliyoruz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN