Tabuta Sığmayanlar'da Elazığlı Şehit Yusuf Ataş anlatıldı

Tabuta Sığmayanlar programında Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit olan Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın hayatı anlatıldı. Şehit Yusuf Ataş'ın hayatını ve vasiyetini ailesi anlattı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yeni Şafak Yayın Grubu Şehitlerin hatıralarını yad etmek için hazırladıkları “Tabuta Sığmayanlar” programında Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Elazığlı Piyade Astsubay Yusuf Ataş’a yer verdi.

Yusuf Ataş acı haberin gelmesinin ardından sosyal medyada yer alan vasiyeti için çektiği videoyla herkesin yüreğinde derin bir iz bırakmıştı. 1 Ekim 2022 yılında 21 yaşında şehit olan Elazığlı Yusuf Ataş’ın hayatı Ailesiyle yapılan röportajda anlatıldı.

Şehit Yusuf Ataş’ın o vasiyeti Türkiye’de büyük yankı bulmuş ülke genelinde dört bir yandan LÖSEV’e bağışlar yağmıştı. Anne Ataş programda Şehit oğlunun vasiyeti ve sonrasında yaşananları anlattı. Program için Palu ve Kovancılar İlçelerinde de röportaj yapıldı.

Vatan için canını veren Şehit Yusuf Ataş için çekilen program bir kez daha o acı haberin alındığı güne götürdü izleyenleri…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN