Sporun Kalbi, Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi'nde atacak

Gençlik ve spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi, şehrin sportif faaliyetleri noktasında önemli bir ihtiyacını giderecek olan Spor ve Yaşam Kompleksi'ni Elazığ'a kazandıracak.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sağlıklı ve sportif bir toplum oluşturulması, spor ruhunun bütün kitlelere yayılması ve özellikle gençleri ve çocukları spora yönlendirme hedefi ile gençlik ve spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kültürden sanata, turizmden eğitime, ulaşımdan çevre ve şehirciliğe kadar her alanda birbirinden kıymetli yatırımları hayata geçiren ve Elazığ’ı emin adımlarla geleceğe taşıyan Şahin Şerifoğulları Başkanlığındaki Elazığ Belediyesi, şehrin yeni sporcular ve yeni yıldızlar yetiştirmesine katkı sunacak önemli bir projeyi daha yatırıma dönüştürmeye hazırlanıyor.

TOPLAM 100 BİN M² ALAN ÜZERİNDE, YENİ BİR SPOR KOMPLEKSİ YÜKSELİYOR

Bu kapsamda, Elazığ’a yakışır kalıcı eserlerden biri Güney Çevre Yolu üzerinde yükseliyor. Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden ve hizmete açıldığında Elazığ’ın sportif faaliyetleri noktasında önemli bir ihtiyacını giderecek olan Spor ve Yaşam Kompleksi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Toplam 100 bin m² alan üzerinde yükselen kompleks bünyesinde; 18 bin m² alan üzerine tartan atletizm pisti, 250 kişilik spor salonu ve soyunma odaları, biri atletizm pistini diğeri çim sahayı çevreleyecek iki adet 480 kişilik tribün,  8 bin m² alan üzerine ışıklandırmalı sentetik çim saha, yürüyüş ve gezinti alanları yer alacak. Spor ve Yaşam Kompleksi, rekreasyon alanlarıyla da bölgenin cazibe merkezi olacak.

Sporun Kalbi, Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi'nde atacak

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SPOR VE YAŞAM KOMPLEKSİ İNŞA ÇALIŞMALARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Şehrin dört bir yanında hayata geçirilen kadın ve erkek spor salonlarının yanı sıra sporun kalbinin atacağı Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi inşa çalışmalarında incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yetkililerden bilgi aldı. Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği Şerifoğulları, kompleksin en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını dile getirdi.

Sporun Kalbi, Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi'nde atacak

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “TAM DONANIMLI KOMPLEKSİMİZ, SPORA VE GENÇLİĞE KATKI SUNACAK”

Kompleksin, Elazığ’ın geleceğine değer katacağını dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Sevdalısı olduğumuz aziz şehrimize yakışır kalıcı eserler bırakmak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda, sporun birçok dalında her yaştan genç sporcuları yetiştirecek kapasiteye sahip, tam donanımlı bir şekilde hizmet verecek Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi inşa çalışmalarında incelemelerde bulunduk. 100 bin m² alan içerisinde; tartan zeminli atletizm pisti, spor salonu, tribün ve aydınlatmaya sahip futbol sahası, bisiklet, yürüyüş yolları ve rekreasyon alanları ile hizmete sunacağımız kompleksimiz şehrimizin sporuna ve gençliğine önemli ölçüde katkı sunacak. Elazığ’ın geleceğine değer katacak bu kıymetli projemizi inşallah en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşayacağız.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN