Şiir Yarışması il finali gerçekleştirildi 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Şiir Yarışması İl Finali Elazığ'da gerçekleştirildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın milli duyguların yaşatılması ve kültürümüzün yaşatılması, gençlerin boş zamanlarını değerlendirmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği Şiir Yarışması toplam 4 yaş kategorisinde Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde düzenlendi. 

Yarışma Jüriler; Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Doç. Dr. Veysel Şahin, Şair-Yazar Mustafa Kutluktemur ve Şair-Yazar Ferhat Çiçek’in puanlamasıyla gerçekleşti. Puanlamanın ardından yarışmaya katılan öğrencilere katılım belgelerinin ve dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin taktim edilmesinin ardından son buldu. 

Dereceye giren yarışmacılar, 13-17 yaş aralığı Kız Kategorisi’nde 1. Zeynep Beyza Şara 2. Nehir Eser 3. Ayşe Berna Aladağ, 18-25 yaş aralığı Kız Kategorisi’nde 1. Edanur Aksin 2. Ridanur Üstünel 3. Ravza Aleyna Polat, 18-25 yaş aralığı Erkek Kategorisi’nde 1. Muhammet Mert Özdemir 2.Ahmet Karabulut 3. Eyyüp Çizik 4. Muhammet Şerif Demez oldu. 

Şiir Yarışması il finali gerçekleştirildi 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bakanlığımızın her yıl düzenlediği Kültür ve Sanat Şiir Yarışması toplam 4 yaş kategorisinde Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gençlerimiz birbirinden kıymetli şairlerimizin Şiirlerini okudular. Yarışmacılarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN