Sermin Balık, Başkan Alan ile bir araya geldi 

27. Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve İl Genel Meclis Üyesi Orhan Akyel, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ile bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

27. Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık ve İl Genel Meclis Üyesi Orhan Akyel, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek TOBB Genel İdare Kurulu Üyeliğini tebrik ettiler. 

ALAN: MİLLETVEKİLİMİZE EMEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Çok kıymetli 27. Dönem Milletvekilimiz Sn. Sermin Balık Hanımefendi ve İl Genel Meclis Üyesi Orhan Akyel Beyefendiye ziyaretlerinden ötürü şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah’tan Vekilimize büyük mevkiilerde güçlü görevler dilerken, Milletvekilliği süresince ilimizin gelişmesi ve sorunlarının çözümü için gösterdiği gayretlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi. 

BALIK: İDRİS BAŞKANIMIZIN YENİ GÖREVİNİ TEBRİK EDİYORUM 

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan 27. Dönem Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “ Elazığ Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan’ı TOBB Genel İdare Kurulu’na seçilmesini tebrik etmek adına ziyaret ettik. Yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN