Şerifoğulları: Gizem Özer'in, Paris'ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda ülkeyi ve Elazığ'ı temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer'e, Paris yolculuğu öncesinde moral ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Türkiye’yi ve Elazığ’ı Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda temsil edecek Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Milli Boksör Gizem Özer, Antrenörü Cemil Döndü nezaretinde hazırlıklarına yoğun tempoda devam ediyor.

26 Temmuz – 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilecek olan 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’ndan madalya ile dönmeyi hedefleyen Milli Sporcu Gizem Özer ve Antrenörü Cemil Döndü, 12 ülkenin katılacağı 10 günlük kamp için Milli Takım kafilesi ile birlikte Paris’e gitti.

Paris yolculuğu öncesinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediyespor Kulübü Başkanı Nazif Bilginoğlu, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile birlikte, Paris yolculuğu öncesinde Gizem Özer ve Antrenörü Cemil Döndü’ye moral ziyaretinde bulundu.

Şerifoğulları: Gizem Özer'in, Paris'ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

MİLLİ BOKSÖR ÖZER; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkan Şerifoğulları’na desteklerinden dolayı teşekkür eden Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer; “Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’na çok az bir süre kaldı. Uzun zamandır yoğun tempoda olimpiyatlara hazırlanıyoruz. Olimpiyat oyunlarında başarılı olarak ülkemize ve ilimize madalya ile döneceğimize inanıyoruz. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendileri hiçbir şekilde bizden desteğini esirgemiyor. Kulüp Başkanımız Sayın Nazif Bilginoğlu’na da teşekkür ediyorum. Biz çok güçlü ve büyük bir aileyiz.” dedi.

ANTRENÖR DÖNDÜ;” BAŞARIMIZIN MİMARI; BAŞKANIMIZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’DIR”

Antrenör Cemil Döndü de; “Milli Takım olarak 5 Temmuz Cuma günü itibarı ile Fransa’nın başkenti Paris’e gidiyoruz. Paris’te yaklaşık 10 gün sürecek ve 12 ülkenin katılacağı bir Milli Takım kampımız olacak. Başarılarımızın mimarı Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, Kulüp Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” ifadesinde bulundu.

Şerifoğulları: Gizem Özer'in, Paris'ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

İL MÜDÜRÜ EREN; “SAYIN BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ, GİZEM ÖZER’İ OLİMPİYATLARA KADAR GÖTÜRDÜ”

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları’nın desteğine vurgu yapan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren; “Her zaman spora ve sporcuya destek veren Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na ve Elazığ Belediyespor Kulübü’ne çok teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımızın desteği, Gizem Özer’i olimpiyatlara kadar götürdü. Gizem Özer, alttan yetişen birçok sporcumuza örnek olacak. Bu başarılar ve tesisleşme ile birlikte Elazığ’da bir çok önemli sporcumuz yetişmeye devam edecek.” diye konuştu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLDUK VE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Gizem Özer’in Paris’ten madalya ile döneceğine inandığını dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Bugün, gururumuz, Milli Sporcumuz Gizem kızımızı uğurluyoruz. Mutlu ve gururluyuz. Gizem Özer’i uzun yıllardır takip ediyoruz. Özellikle Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı görevini icra ettiğimiz süreçte genç yaşta spora başlamıştı ve önemli başarılar elde etti. Gizem Özer ilimizi en iyi temsil edebilmek adına çalışmalarına devam ediyor. Genç sporcuların yetişmesinde çok ciddi emeği olan Cemil Döndü Hocamızın da Gizem Özer’in başarılarında önemli payı var. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’in de tesisler noktasında önemli emekleri var. Bütün bu dayanışma, emek bir araya geldiğinde de başarı kaçınılmaz oluyor. Olimpiyatlarda ilimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Gizem Özer’in başarılı olacağına, Paris’ten madalya ile dönerek bayrağımızı göklere çektireceğine inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyor, ailesini tebrik ediyorum. Olimpiyatlarda ülke olarak çok önemli başarılar elde etmeyi de ümit ediyorum. Elazığ Belediyespor Kulübü Başkanımız Nazif Bey de yeni sporcularımızın yetişmesinde önemli gayret gösteriyor. Belediye Başkanlığı sürecimiz boyunca spora ve sporcuya destek olduk ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN