Şerifoğulları, alt yapı çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları altyapı yenileme çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunarak vatandaşlara gösterdikleri sabırdan ötürü teşekkür etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları beraberinde ilgili birim müdürleriyle birlikte şehir genelinde devam eden, altyapı başta olmak üzere saha çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili son durumu paylaşan Başkan Şerifoğulları altyapı yenileme çalışmalarının yüzde 55 oranında tamamlandığını belirtti.

Belirlenen periyot doğrultusunda altyapı yenileme çalışmaları devam ederken çalışmaların tamamlandığı lokasyonlarda da abone bağlantıları yapılıyor. Başkan Şerifoğulları altyapı yenileme çalışmaları süresince sağladıkları destek ve gösterdikleri sabır için vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Şerifoğulları yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerim; İlgili birim müdürlerimizle birlikte, şehir genelinde devam eden altyapı başta olmak üzere saha çalışmalarımıza ilişkin incelemelerde bulunduk. Mahalle ayrımı gözetmeden şehrimizin dört bir yanını kalıcı eserlerle buluşturmayı sürdürürken, aziz şehrimizin sadece bugününe değil, geleceğine de yatırım yapıyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizin yaşam kalitesine değer kazandırma hedefi doğrultusunda yürüttüğümüz altyapı yenileme çalışmasıyla şehrimizin kronikleşmiş sorunlarından bir tanesini daha çözüme kavuşturmuş olacağız. Belirlediğimiz periyot doğrultusunda altyapı yenileme çalışmalarımız devam ederken çalışmaların tamamlandığı lokasyonlarda da abone bağlantılarını sağlayarak vatandaşlarımızı sağlıklı içme suyuna kavuşturuyoruz. Şehir adına zorlu bir süreç olan altyapı yenileme çalışmalarından dolayı vatandaşlarımızın yaşadığı tüm sıkıntıların farkındayız. Yollarımız bozuluyor, sularımız kesiliyor ve hemşehrilerimiz de haklı bir şekilde bizlere sitemlerini ifade ediyor. Ancak şu bir gerçek ki böylesine kapsamlı bir çalışma, kısa sürede tamamlanacak bir çalışma değil. Zor, meşakkatli ve uzun bir süreç. Birbirimizden aldığımız güç ve inançla bugüne kadar altyapı yenileme çalışmalarımız yüzde 55 oranında tamamlandı. Bu zorlu süreci geleceğimiz adına hep birlikte çözüme ulaştıracağız. Biliyoruz ki, tüm bu çalışmaların neticesinde; su kesintilerinin yaşanmadığı, sağlıklı içme suyunun evlerimize ulaştığı altyapı sorununu çözmüş güçlü bir şehri hep birlikte inşa edeceğiz. Her bir hemşehrime şehrin geleceğine olan duyarlılıkları, sağladıkları destek ve gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN