Şehrin kadınları buluşması istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver başkanlığında Şehrin Kadınları Buluşması İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver başkanlığında, Şehrin Kadınları Buluşması İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”  gerçekleştirildi. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi düzenlenen toplantıya, milletvekillerinin eşleri başta olmak üzere Kadın STK, Kadın Muhtarlar, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

Şehrin kadınları buluşması istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, toplantı hakkında bilgiler vererek: “soru ve cevap şeklinde ortak akılda buluşmak amacıyla hep bir arada olacağız. Biz bunu yaparken derneklerimizin çalışma faaliyetlerindeki yolları, bizim AK Parti Kadın Kolları olarak milletvekillerimizin ve il başkanımızın desteğiyle derneklerimize nasıl destek olabiliriz ve Yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bugün bu toplantıyı başlatmış bulunuyoruz. Bu şehrin faydasına olan her konuda AK Parti Kadın Kolları hep olacaktır.” Dedi.

Şehrin kadınları buluşması istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

Burcu Tüver, Şehrin Kadınları Buluşması İstişare ve Değerlendirme Toplantısının ilk kez yapıldığını söyleyerek kadınlar olarak şehrin kalkınması için mücadeleye devam edeceklerinin altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN