Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik F.Ü. Rektörlüğüne adaylığını açıkladı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne adaylığını açıklayan Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik basın mensupları ile bir araya gelerek rektör olması halinde üniversitede hayata geçirmeyi planladığı çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne adaylığını açıkladı. Yılmazçelik basın mensupları ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik F.Ü. Rektörlüğüne adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Fırat Üniversitesi’nin Elazığlı bir Rektör tarafından yönetilmesini isteğini söyleyen Yılmazçelik elde ettiği akademik tecrübelerle bu göreve aday olmaya karar verdiğini ifade ederek: “1985 yılında Fırat Üniversitesini bitirip dönem birincisi olduğum zaman içimde bir ukte vardı bu üniversite neden Elazığlı bir rektör tarafından yönetilmesin şeklinde. Dolayısıyla daha sonraki dönemlerde yapmış olduğumuz idari görevlerin de bize vermiş olduğu cesaretle böyle güç bir göreve talip olduk.” Dedi.

Amacının Üniversiteyi yalnızca Elazığ Değil Bölgenin en önemli Üniversitesi haline getirmek olduğunu dile getiren Rektör adayı İbrahim Yılmazçelik: “bizim asıl amacımız bu kurulmuş köklü üniversiteyi gerçekten sadece Elazığ değil bölgenin en önemli üniversitesi haline getirmek.” İfadelerini kullandı.

Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik F.Ü. Rektörlüğüne adaylığını açıkladı

Rektörlük görevine gelmesi halinde hayata geçirmek istediği çalışmaları paylaşan Yılmazçelik: “bizler rektör olursak özellikle öğrenci rahat ve konforunu sağlayacak hamleleri yapacağız. Benim iddiam şudur ki ben çok daha iyisini yapacağım, ben şehirle ve Elazığ kamuoyuyla bütünleşeceğim. Fırat Üniversitesi’nin yeniden yapılandırılması meselesini yeniden gündeme getireceğim. İletişim Fakültesinin özellikle Elazığ basınıyla birleşmesi koordinasyonu noktasında gerekli olan her şeyi yapacağım bunu açık net olarak ifade edeyim. Elazığ’daki bu ister özel olur ister devlet üniversitesi olur bu konuda şunun sözünü vereyim Fırat Üniversitesi’nin rektörü olursam eğer ben bunların takipçisi olacağım ve en büyük destekçisi olacağım.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN