Mükemmeliyet Ödülü 2. Kez Elazığlı Yıldırım'a verildi

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği tarafından Mükemmeliyet Ödülü 2. Kez Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım'a verildi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği tarafından bir kez daha “mükemmeliyet” ödülü Elazığlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz'a verildi.

Uluslararası Islah ve Ceza İnfaz Kurumları Derneği (ICPA) tarafından düzenlenen 2024 ICPA Yıllık Konferansında ceza infaz kurumları bünyesinde yürütülen uygulamaları değerlendirmeye alarak iyi uygulamalara ICPA Islah Alanında Mükemmellik Ödülleri’ni verdi.

Mükemmeliyet Ödülü 2. Kez Elazığlı Yıldırım'a verildi

Değerlendirme sonucunda CTE Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım'a, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü “Çevrim İçi Psiko-Sosyal Yardım Servisi Projesi” sağlık alanında “Mükemmeliyet” ödülü verildi.

Konuyla ilgili olarak CTE Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım yaptığı açıklamada "Adalet Bakanımız Yılmaz TUNÇ’un “İnfazda rehabilitasyona önem veren yeni yaklaşımlar” iradeleri çerçevesinde geliştirdiğimiz, uzaktan psiko-sosyal destek projemiz ile ICPA2024 konferansında dünya ölçeğinde aldığımız “mükemmeliyet ödülü” ile bir kez daha gururluyuz. Singapur’da düzenlenen ICPA2024’te, Çevrim İçi Psiko-Sosyal Yardım Servisi Projemiz ile Dünya çapında bir ödül daha aldık. 79 Ülke 800 katılımcının önünde GM Yardımcısı Fatih Güngör ile birlikte, Devletimiz adına bu gururu yaşadık. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN