Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban'da

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Keban ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Keban’da ziyaret programı gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Keban İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan Keleş, İlçe Başkanı Turgay Toprak ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Keleş, daha sonra Keban Kaymakamı Furkan Atalık’ı ziyaret ederek ilçedeki projeler hakkında bilgi aldı. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini de dinleyen Keleş, yapımı süren 24 dairelik Polis Lojmanları Projesi inşaatını da yerinde inceledi.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban'da

16 derslikli Keban Lisesi ve yeni açılan Musa Coşkun Ortaokulu’nu ziyaret eden Milletvekili Keleş, bu yatırımların ilçenin eğitim kalitesini artıracağını ifade etti.

Keban HES’te incelemelerde bulunan Keleş, Türkiye’nin enerji ihtiyacını karşılayan bu tesisin bölge için önemini vurguladı. Ayrıca, depremzede vatandaşlar için yapılan TOKİ AFAD konutlarını ziyaret ederek, projelerin hızla devam ettiğini belirtti.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban'da

Milletvekili Erol Keleş ziyaretlerinin devamında, sağlık alanında devam eden 25 yataklı Keban Devlet Hastanesi inşaatı ve lojman projelerini de yerinde inceleyerek, bu yatırımların ilçe için önemli olduğunu söyledi. Son olarak Bademli ve Beydeğirmenönü köylerini ziyaret eden Keleş, köy halkının taleplerini dinleyerek notlar aldı ve çözüm önerileri üzerinde durdu.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban'da

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ziyaretleri kapsamında , Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile birlikte, Sareana Kız Öğrenci Yurdu ve Harput Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Milletvekili Keleş, yurtların yeni dönemde öğrencilerin güvenliği ve konforu için en iyi şekilde hazırlandığını belirtti.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban'da

Milletvekili Keleş, yaptığı açıklamada; “Bugün itibarıyla yurt sonuçlarının açıklandığını ve Elazığ’daki GSB yurtlarına başvuru yapan tüm öğrencilerin yurtlara yerleştirildiğini duyurdu. “2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Elazığ’daki yurtlarımıza başvuran öğrencilerimizin tamamı yerleştirildi, yedekte bekleyen hiçbir öğrencimiz bulunmamaktadır” dedi. Yurtların modern, güvenli ve sosyal imkanlarla donatıldığını ifade eden Keleş, öğrencilerin rahatça eğitimlerine odaklanabileceği bir ortam hazırlandığını da vurguladı.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban'da

Milletvekili Keleş “Yurtlarımız, öğrencilerimizin her türlü ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlandı. Hem modern yaşam alanları hem de sosyal imkanlarla donatılmış bu yapılar, genç kardeşlerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban'da

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Keban'da

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN