Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Sürsürü ve Abdullahpaşa'da vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, mahalle ziyaretleri kapsamında Sürsürü ve Abdullahpaşa mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde, devam eden projeleri yerinde inceledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, Sürsürü Mahallesi Muhtarı Hacı Ahmet Özdemir’i ziyaret ederek mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahallede planlanan projelerin detaylarını muhtardan dinleyen Keleş, ardından yapımına başlanacak olan Sürsürü Aile Sağlığı Merkezi’nin yerinde incelemelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

Keleş, “Mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Sağlık merkezimiz de bu kapsamda önemli bir adım olacak,” diye konuştu. Ziyaretin ardından mahalledeki esnafla bir araya gelen Keleş, esnafın sorunlarını dinleyerek hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Milletvekili Keleş, daha sonra Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Ramazan Kil’i ziyaret etti. Ziyarette mahalledeki devam eden projeler ve gelecekteki yatırımlar ele alındı. Keleş, “Mahallelerimizdeki çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” ifadelerini kullandı. Milletvekili Keleş, muhtar ziyareti sonrasında mahalle esnafıyla buluşarak sorunlarını dinledi ve hayırlı kazançlar diledi. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Keleş, bölge halkının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

“BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Ziyaretleri sırasında gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ileten Keleş, “Vatandaşlarımızla bir arada olmak, onların taleplerini yerinde dinlemek bizim için çok kıymetli. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN