MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ İLE KAYA'DAN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ile Milli Beka Hareketi Elazığ İl Başkanı Nurettin Kaya Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör saldırısında hayatını kaybeden Şehit Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı’nın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Acılı aileye taziye ziyaretinde bulunan Milletvekili Demirbağ ile Milli Beka Hareketi İl Başkanı Kaya, şehidin babası ile bir süre görüştüler. Böylesi bir acının tarifinin olmadığını belirten Milletvekili Demirbağ, devletimizin teröre asla geçit vermeyeceğini belirterek, şehidimizin kanının yerde kalmayacağını söyledi. 

Milletvekili Demirbağ ile Kaya daha sonra aynı saldırıda yaralanan hemşehrimiz Jandarma Teğmen Kadir Gür’ü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Milli Beka Hareketi İl Başkanı Nurettin Kaya, açıklamasında şunları kaydetti: “Kahraman güvenlik güçlerimiz yıllardan beri hain terör örgütüne darbe üstüne darbe vurmakta. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz hem ülkemiz sınırlarında hem de sınır ötesinde operasyonlarını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Gerçekleşen bu operasyonlarda kahraman askerlerimiz peygamberlik makamından sonra en büyük makam olan şehitlik mertebesine ulaşıyorlar. Elbette şehit yakınlarımızın acısı büyük ve bunun tarifi yok. 

Bu duygu ve düşüncelerle kahraman şehidimize yüce Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralı askerimize de sağlık ve afiyetler diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN