Milletvekili Açıkkapı'dan yatırımcılara Elazığ çağrısı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündemdeki meselelere değinirken, yatırımcılara ise 'Elazığ' çağrısında bulundu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Açıkkapı, Elazığ’ın konum itibariyle Doğu Anadolu Bölgesinde kavşak noktada olduğunu vurgularken, “ Özellikle ikinci Organize Sanayi Bölgemizde ilimiz ciddi yatırımcılar bekliyor ve buradan bütün yatırımcı kardeşlerimize Elazığ'ın kendileri için büyük bir fırsat olacağını ifade etmek istiyorum. 6. bölge teşviklerinden faydalanabilecekleri ve birçok avantajı bulabilecekleri bir il olan Elazığ'ımıza yatırımcılarımızı bekliyoruz.” Diye konuştu.

Milletvekili Açıkkapı açıklamasının devamında: “İlimiz Elazığ, Doğu Anadolu Bölgesi'nde tam bir kavşak noktasında bulunan bir ildir. Özellikle şehirlerarası ulaşım anlamında muazzam bir konumdadır. Birinci Organize Sanayisi ve şu anda altyapısı devam eden ikinci Organize Sanayisi ile birlikte hem ilimiz ekonomisine hem Türkiye ekonomisine önemli katma değer katmaktadır. Yeraltı zenginlikleriyle ülke ekonomisine ciddi katma değer sağlamaktadır. Burada özellikle hem havayolu hem demiryolu hem karayolu ağıyla birçok yatırımcının aramayacağı imkan ve fırsatlara sahiptir. İlimiz hem sosyal hayatıyla hem üniversitesiyle hem STK'larıyla burada yatırım yapacak kardeşlerimizin mutlu olabilecekleri bir ildir. Elazığ bu anlamda özellikle ikinci Organize Sanayi Bölgemizde ilimiz ciddi yatırımcılar bekliyor ve buradan bütün yatırımcı kardeşlerimize Elazığ'ın kendileri için büyük bir fırsat olacağını ifade etmek istiyorum. 6. bölge teşviklerinden faydalanabilecekleri ve birçok avantajı bulabilecekleri bir il olan Elazığ'ımıza yatırımcılarımızı bekliyoruz.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN