MHP, hedefe çok yakın

31 Mart yerel seçimleri öncesi adayların ve partilerin yoğun çalışmaları devam ediyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Seçim çalışmalarını güçlü bir ekip ve sahadaki gençlerle yapan isimlerden biri de MHP Elazığ Belediye Başkanı Doç. Dr. Murat Aygen.

Ülkücü gelenekten yetişen, çocukluk yıllarından beri dava içinde değişik görevlerde bulunan, devlet memuru olmasına rağmen bu hareketin hemen her kademesindeki çalışmalara fikren, bedenen ve madden katkı sunan Aygen’in MHP’den aday gösterilmesi parti tabanında da büyük bir memnuniyet oluşturmuştu.

MHP, hedefe çok yakın

Davasına sadakat ve vefası konusunda herkesin övgüyle söz ettiği Aygen, Belediye Başkanlığı yarışında önemli bir karşılık buluyor.

Samimiyeti, doğallığı, insanlarla kurduğu sahici iletişim ve sorunlara çözüm önerileriyle dikkat çeken MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, şehrin sorunları gibi çözüm önerilerine de vakıf olduğunu her fırsatta ortaya koyuyor.

MHP, hedefe çok yakın

Belediyenin hem mali hem de personel disipliniyle yönetildiğinde büyük kaynaklara sahip olan bir kurum olduğunu her ortamda vurgulayan Aygen, kayıp ve kaçakların önüne geçildiği, ihalelerin şeffaf yapıldığı takdirde önemli bir kaynak oluşacağını, bunun da halka hizmete dönüşeceğini örneklerle halka anlatması kendisini daha öne çıkartıyor.   

MHP, hedefe çok yakın

Halka güven veren, akademik çalışması sosyal belediyecilik olan, bu konuda sayısız alan ve örneklem üzerinde çalışan ve tabiri caizse belediyeciliğin kitabını yazan Aygen’e halkımızın da ilgisi her gün artarak devam ediyor.

MHP tabanı yanında Aygen’in şahsında MHP’de buluşan ve değişik siyasi görüşlere mensup olsalar da Elazığ’da yeni bir sayfa açılması ve köklü değişim yaşanması gerektiği görüşünde birleşenlerin ortak desteğiyle seçimlerin favorisi olarak MHP ve Aygen görülüyor.

MHP, hedefe çok yakın

Etkili ancak seviyeli bir muhalefet portresi çizen Doç. Dr. Aygen’in son günlerde şehri üç hilalli bayraklarla donatması da gösteriyor ki arkasında ciddi bir gençlik potansiyeli ve adanmışlık gömleği giyen dava adamı kitlesi var.

MHP, hedefe çok yakın

Aygen, birçok partinin parayla yaptıramadığı çalışmaları bir ricasıyla hem de gönüllü bir şekilde gençlere aşk ve şevkle yaptırabiliyor. 

Gençlerin samimiyeti yanında kadınların da gayretli çalışmalarını arkasında gören Aygen için zafere ulaşmak için az bir süre kaldı.

MHP, hedefe çok yakın

Yaygın ve sosyal medyada oldukça görünür olan, hazırladıkları reklam materyalleri ile seçmenlerin ruh ve hissiyatına tercüman olan MHP, geçmişten beri güçlü olduğu Elazığ’da 30 yıl sonra emaneti yeniden teslim alması için var gücüyle çalışıyor.

MHP, hedefe çok yakın

Bu samimi ve fedakâr çalışmalara şahit olan vatandaşlar, bu çalışmalarından dolayı Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, MHP Milletvekili Semih Işıkver, MHP İl Başkanı Yunus Bal ile tüm parti teşkilatları ve Ülkü Ocakları’nın çalışmalarını takdir ettiklerini ifade ediyor ve bu çalışmayla başarının kaçınılmaz olduğuna inanıyorlar. Kısaca MHP hedefe bu kez oldukça yakın ve göreve hazır.

MHP, hedefe çok yakın

MHP, hedefe çok yakın

MHP, hedefe çok yakın

MHP, hedefe çok yakın

MHP, hedefe çok yakın

MHP, hedefe çok yakın

MHP, hedefe çok yakın

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN