Mavi Kapaklar umut oldu 

Koç İlkokulu öğrencileri, yürüme engelli olan ve tekerlekli sandalyesi bulunmayanlara umut oldu. Öğrenciler, başlattıkları kampanya ile topladıkları mavi kapakları, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesine teslim etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Koç İlkokulu Engellilerle Dayanışma Kulübü öğrencileri bir süre önce okulda bir kampanya başlatarak, yürüme engelli olan ve tekerlekli sandalyesi bulunmayanlara umut oldular. Öğrenciler başlattıkları kampanya ile yüzlerce mavi kapak topladı. Toplanan mavi kapakları öğrenciler, Okul Müdürü Kazım Atıcı ve öğretmenleri ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Metin Fırat’a teslim ettiler. Koç İlkokulu Müdürü Kazım Atıcı, engellilerin yanında olmak ve geri dönüşüme katkı sağlamak adına öğrencilerinin mavi kapak kampanyası başlattıklarını söyledi. 

ATICI: HEM ONLARA DESTEK OLMAK HEM DE GERİ DÖNÜŞÜME KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA “MAVİ KAPAK” KAMPANYASI BAŞLATTIK 

Koç İlkokulu Müdürü Kazım Atıcı, “ Geçen Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşku ile kutladık. Bugün de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüz ile Engellilerle Dayanışma Kulübümüzün birlikte organize ettiği engelli kardeşlerimizin yanında olmak bir farkındalık oluşturmak hem onlara destek olmak hem de geri dönüşüme katkı sağlamak amacıyla “Mavi Kapak” kampanyası başlattık. Çocuklarımızın toplamış oldukları bu mavi kapakları bugün Elazığ Sakatlar Derneğine teslim edeceğiz” dedi. Öğrencilerin desteklerinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Metin Fırat da, vatandaşlara seslenerek, “Mavi kapakları” atmamalarını istedi. 

FIRAT: KAPAKLARI ATMAYIN TOPLAYIN VE BİZİM DERNEĞİMİZLE İLETİŞİME GEÇİN 

Dernek Başkanı Metin Fırat, “ Birçoğu kampanyanın bittiğini düşünüyor fakat hala kampanya devam ediyor. Sağ olsun burada Engellilerle Dayanışma Kulübü olarak mavi kapak toplayarak manuel tekerlekli sandalye yapılması için bizlere teslim ettiler. Kapakları atmayın toplayın ve bizim derneğimizle iletişime geçin bizlerde geri dönüşümünü sağlayıp engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye alalım” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN