Maden'deki heyelan riski masaya yatırıldı

Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı,Gürsel Erol ve Semih Işıkver, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile bir araya geldi. toplantıda Maden İlçesi'ndeki heyelan riski masaya yatırıldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Maden’de geçen haziran ayında  doğal olmayan heyelan riski nedeniyle 500 civarında mesken ve işyeri için yıkım kararı alınmış ve süreç başlatılmıştı. Maden ilçe halkının tepkisi sonrasında milletvekillerinin girişimleriyle yıkımlar durmuş ve geniş katılımlı toplantı yapılması kararı alınmıştı. Maden’de yaşanan gelişmelerin ve ilçe halkının talepleri düzenlenen toplantıda ele alındı.

Maden'deki heyelan riski masaya yatırıldı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı,CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve MHP Elazığ Milletvekili Semih ışıkver, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

AFAD Başkanı Okay Memiş ve ilgili genel müdür ile daire başkanlarının da katıldığı toplantıda, Maden’de doğal olmayan heyelan riski nedeniyle alınan yıkım kararı başta olmak üzere, ilçe halkının talepleri görüşüldü.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN