Maden'de Bağ Bozumu Şenliği düzenlendi

Elazığlı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür'ün öncülüğünde Maden'de birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla Bağ Bozumu Şenliği düzenlendi.

Elazığlı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür’ün öncülüğünde, İstanbul Bakır Madenliler Derneği ve Maden Belediyesi işbirliğinde Maden’de bağ bozumu şenliği düzenlendi.

Madenliler arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirme adına düzenlenen şenliğe Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Maden Belediye Başkanı Musa Orhan, Elazığ İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alpaslan Doğan, Elazığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel ve çok sayıda davetli katıldı. Şenliğin açılış konuşmasını yapan İstanbul Bakır Madenliler Derneği Başkanı Murtaza Yıldız, Madenli olmaktan ve Maden’de bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını ifade etti. Elazığ Bakır Madenliler Derneği Başkanı Mesut Aksan, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Milli Boksör Gizem Özer, şenliğin madende birliğin güçlenmesi için oldukça anlamlı olduğunu söyleyerek, etkinliği düzenleyen paydaşlara teşekkür etti. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, eğitimcilerin bir görevinin de memleket sevdasının bir sonraki nesillere aktarılmasını sağlamak olduğunu belirterek, bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, şenliği planlardan hem Madenli vatandaşlara hem de öğrencilere katkı sağlamak amacıyla hareket ettiklerini dile getirerek, bu şenliğinde geleneksel hale gelmesi temennisinde bulundu. Maden Belediye Başkanı Musa Orhan, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme