Macit: Kooperatifimiz önemli bir başarıya imza attı

AK Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, kooperatiflerinin ikinci basamağa yükselerek önemli bir başarıya imza attığını söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit,  Kooperatiflerinin 18 ay gibi kısa bir süre önce kurulmasına rağmen emin adımlarla büyümeye ve başarı hikayesi yazmaya devam ettiğini belirterek, ikinci basamağa yükseldiklerini kaydetti.

Başkan Macit, “ Kurulduğumuz günden itibaren esnaflarımıza en kısa sürede kredi vermemizin yanı sıra en üst kredi limiti olan 750 bin lira olan kredinin artık kooperatifimiz tarafından da ihtiyacı olan esnaflarımıza verebileceğimizin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden itibaren 100 milyon liranın üzerinde esnafımıza kredi imkanı sunduk. Kredi limitimizin az olması önümüze büyük bir engeldi. Artan limitimizle birlikte esnaflarımıza daha çok kredi vereceğiz. Bizim her geçen gün büyümemizde önemli katkısı olan her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olan TESKOMB Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’e, Halkbank Genel Müdürümüz Osman Arslan’a, kredilerini zamanında ödeyerek kooperatifimizin büyümesine katkı sunan üyelerimize teşekkür ediyorum, kredi çekmeyi düşünen ve şartı tutan tüm kıymetli esnaflarımızı kooperatifimize bekliyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN