Kur'an kime ve neden yol göstermez konulu konferans düzenlendi

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şubesi tarafından Kur'an kime ve neden yol göstermez konulu konferans düzenlendi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şubesi tarafından Prof. Dr. Abdurrahman Ateş’in konuşmacı olduğu bir konferans düzenledi. Konferansın Konusu Kur’an; Kime ve Neden Yol Göstermez oldu. Bünyamin Eroğlu Konferans Salonunda düzenlenen konferansa dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Program, Kuranı Kerim okunmasıyla başladı. 

Kur'an kime ve neden yol göstermez konulu konferans düzenlendi

Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız, İsrail’in Filistin’deki vahşetinden tek kurtuluş yolunun, İsrail’e destek veren ülkelerle siyasi ilişkilerin kesilmesi ve radar üslerinin kapatılması olduğunu vurguladı.

Kur'an kime ve neden yol göstermez konulu konferans düzenlendi

Akyıldız, “Bu vahşetten kurtuluş ancak ve ancak tüm İslam ülkelerinin başta katil Siyonist İsrail, ABD ve haçlı kırıntısı Avrupa birliği ülkeleriyle olan tüm siyasi, diplomatik, askeri ve ekonomik kültürel ilişkilerini keserek ülkelerinde ki haçlı NATO üslerinin kapatmaları, ülkemiz için ise İsrail’e bilgi akışını sağlayan kürecik ve incirlik üsleri gibi tüm üsleri kapatarak bunları tamamen yerli ve milli amaçlar için kullanmalıyız” dedi.

Program, Prof. Dr. Abdurrahman Ateş’in konferansı ile devam etti.

Ateş, “Elbette Kur’an-ı Kerim kendisi yol gösterici bir özelliği olmaz. Onu okuyanların okuma biçimiyle alakalı yol gösterici oluşu.” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN