Kent Konseyi yarısı bizden kampanyası için toplandı

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş Yarısı Bizden kampanyasının Elâzığ'da da uygulanması için Kent Konseyi'ne de talebini ileterek konu ile ilgili istişarelerde bulundu.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş İstanbul’da uygulanan “Yarısı Bizden” Kampanyasının Elazığ’da da uygulanması için İl Yöneticileri, Siyasiler ve STK Temsilcileri ile görüşmelerine devam ediyor.  Necati Karataş son olarak Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca ve Konsey üyeleri ile de bir araya gelerek Kampanyanın Elazığ’da da uygulanması için taleplerini iletti.

Elâzığ Muhtarlar Derneği Başkanı Necati Karataş, birliği sağlamak ve kampanya için çağrıda bulunmak adına kent konseyi ile istişarelerde bulunduklarını dile getirerek: “birlikteliği sağlama, oturum oluşturma ve istişare adına siyaset üstü gördüğümüz Kent Konseyi’ne çağrıda bulunarak. Şehrin oda başkanlarını, milletvekillerini ve basını bir toplantıda bir araya getirerek bu projenin anlamını ve şehirde uygulanması noktasındaki birlikteliği sağlamak adına bir ziyarette bulunduk.” Dedi.

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca Elazığ’da kentsel dönüşüm projelerinin hızlandırılması ve hükümetin başlattığı “Yarısı Bizden” kampanyasının şehirde uygulanması için gerekli adımların atılacağını söyleyerek: “Nailbey Mahallesi’nin kentsel dönüşümde öncelikli mahallelerden birisi olması hasebiyle Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bunun müjdesini verdi Nailbey’de kentsel dönüşümün en kısa sürede başlayacağının ifade ettiler. 43 mahallemizin haricinde köylerimizin de kentsel dönüşüme geçmesi elzem bir durumda. Kentsel dönüşüm Elazığ’ın sorunu ve bizlerinde gündeminde olan bir konu.” Dedi.
Koca, yarısı bizden kampanyasında önceliğin Elâzığ’a verilmesi taleplerini ilgili makamlara ileteceklerini ifade etti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN