Kent Konseyi seçimleri yenilenecek

Kent Konseyi olağan seçimleri yeniden yapılacak. Seçimler 31 Temmuz Çarşamba Günü gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu 3 Mayıs’ta yapılmış ve başkanlığa Nafiz Koca seçilmişti. Elazığ Kent Konseyi Yürütme Kurulunun aldığı karar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın oluru ile Elazığ Kent Konseyi Genel Kurulunun yenilenmesine karar verildi.

Elazığ Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulu 31 Temmuz 2024 Çarşamba Günü saat 10.00 ‘da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi toplantı salonunda yapılacak.

Elazığ Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yer alan duyuruda: “Elazığ Kent Konseyi Yürütme Kurulunun aldığı karar gereği, Elazığ Belediye Başkanımızın oluru ile Elazığ Kent Konseyi Genel Kurulunun yenilenmesi uygun görülmüştür. Bu nedenle Elazığ Kent Konseyi Seçimli Genel Kurul Toplantısı 31 Temmuz 2024 Çarşamba Günü saat 10.00 ‘da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi toplantı salonunda yapılacaktır. Söz Konusu Genel Kurulda oy kullanmak isteyen Sivil Toplum Örgütlerinin 26 Temmuz 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Belediyemize dilekçe ile başvurarak temsilen bir delege ismi bildirmeleri önemle rica olunur. Her Sivil Toplum Örgütü bir (1) Temsilci bildirebilir. Belirtilen süre içerisinde başvuru yapmayan Sivil Toplum Örgütleri oy kullanamayacaktır.” İfadelerine yer verildi
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN