Keleş ve Can'dan karayollarına ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile bir araya gelen Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Ak Parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can, Keban ve köylerinin ulaşım sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Gerçekleşen görüşmede, Karayollarının Keban İlçesi Piran Grup yolunun Baskil ile olan bağlantısında ihtiyaç olan köprünün yapılması  sözü alındı. Öte yandan görüşmede, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü’nün Keban köy yollarının yapım çalışmalarında kullanılmak üzere 5 km’lik asfalt verilmesi; zırkıl bölgesi köy yolları yapımında da kamyon desteği verilmesi kararı çıktı.

Ak Parti Keban İl Genel Meclisi Üyesi Nadir Can görüşme sonrasında değerlendirme yaparak, Ak Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş ve Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş’e ilçelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Nadir Can, Keban ilçesinin sorunlarını hem il genel meclisi hem de ilgili kurumlara iletmeye devam edeceğini belirterek, sorunların çözümü ile ilgili her türlü sorumluluğu almaya devam edeceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN