Keleş, Ankara'ya giden Elazığlı öğrencilerle bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ankara'da düzenlenen Sergisi'ne katılan Elazığlı Öğrenciler ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ankara’da gerçekleştirilen “TÜBİTAK Ortaokul ve Lise Araştırma Projeleri Final Sergisi ve Ödül Töreni”ne katılan Elazığlı öğrencileri ziyaret etti.

Milletvekili Keleş, sergi kapsamında tasarlanan projeleri ve yapılan çalışmaları büyük bir ilgiyle dinledi. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek projeler hakkında detaylı bilgi aldı.

Elazığlı öğrencileri ve öğretmenleri yalnız bırakmayan Keleş, stantları ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Keleş, Ankara'ya giden Elazığlı öğrencilerle bir araya geldi

Erol Keleş, genç araştırmacıların projelerini hayranlıkla incelediğini belirterek, “Geleceğimizin bilim insanları burada yetişiyor. Bu gençlerimizin çalışmalarını görmekten büyük mutluluk duydum,” ifadelerini kullandı.

Sergide öğrencilerin projelerini inceleyip sorular soran Keleş, gençlerin bilimsel araştırmalara olan ilgisinden gurur duyduğunu belirtti. Öğretmenlere de verdikleri destek için teşekkür eden Keleş, “Bu tür etkinlikler, gençlerimizin potansiyelini ortaya koymaları için önemli fırsatlar sunuyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN