Keleş, Açıkkapı ve Şerifoğulları'nın Ankara temasları

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ankara'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve TEDAŞ Genel Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı beraberinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Milletvekilleri Keleş, Açıkkapı ve Başkan Şerifoğulları ilk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp’i ve Yapı İşleri Genel Müdürü Murat Oral’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Elazığ’da devam eden ve planlanan projeler ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu ve TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı ile bir araya gelerek Elazığ’daki yatırımları ve çalışmaları değerlendirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN