Kazan'ın 'Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru Ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri' adlı kitabı ile okuyucuları ile buluştu 

Hadis, Arap dili ve Edebiyatı alanında çalışmalar yapmakta olan İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahsin Kazan 'Hanefi Alimlere Göre Hadis Usulü' adlı eserinden sonra 'Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri' adlı eseri Asalet Yayınları tarafından okuyucularının beğenisine sunuldu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Kitapta İsa Peygamberin babasız doğması, Deizmin rağbet görmesi, Mehdi gelecek mi?, Kadının şahitliği ve mirastaki dağılımı, Köle ve cariyelik, İslam’ın LGBT’lilere bakışı, Fakirlik bir kader mi?, Eş seçimi kader mi?, Baş örtüsü nasıl olmalı, Allah’ın Kuran da kullandığı dil sorunlu mu?, Tükenmişlik sendromunun belirtileri, Din insanın özgürlüğüne sınır koyar mı?, gibi güncel konularla sorulara okuyucuların zihin dünyasında mantıklı cevap bulabilecekleri, soru işaretlerinde kaybolmayacakları muazzam bir eser. 

Kazan'ın 'Kuran ve Sünnet Perspektifinden Güncel Soru Ve Sorunlarımıza Çözüm Önerileri' adlı kitabı ile okuyucuları ile buluştu 

Böylesi güzel bir esere imza atan Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tahsin Kazan hocamızı tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN