İmam Hatip Lisesi mezunları bir araya geldi

Elazığ İmam Hatip Lisesi 1984 – 1985 yılında mezun olan öğrenciler 39 yıl sonra 6. Kez  bir araya geldiler. Gerçekleştirilen etkinlik ile eski arkadaşlar hasret giderdi ayrıca yitirdikleri arkadaşlarını dualarla yâd ettiler.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ imam hatip Lisesi 1984-1985 eğitim öğretim yılı mezunları, yıllar sonra yeniden aynı sıralarda buluştu. Mezunlar Elâzığ Anadolu imam hatip lisesinde düzenlenen özel bir etkinlikle bir araya geldi. Yıllar sonra sıralarına oturan mezunlar, geçmişe dönerek eski günlerin anılarını tazeledi.

İmam Hatip Lisesi mezunları bir araya geldi

Etkinlik için İmam Hatip Lisesi önünde Toplanmaya başlayan arkadaşlar hasret giderdikten sonra okul içinde sınıflarda oturarak hatıralarını canlandırdılar. Okul önünde toplu resim çekiminden sonra Toplantı için Keban’a Hareket  ettiler.

Keban Soğuk Mağara Tesislerindeki Toplantı, Kur’an-ı Kerim okunarak başladı

İmam Hatip Lisesi mezunları bir araya geldi

Etkinlikte konuşan Mustafa Tiryaki, İmam Hatip Lisesi 1984 – 1985 yılı dönem mezunu arkadaşları ile 39 yıl sonra 6. Kez  bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Mezun organizasyonlarında en kalabalık ve en etkili toplantıların altına imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirten tiryaki, katılan arkadaşlarına,  Naci Sönmez, Mehmet Kutlu ve sanatçı arkadaşlara kanal 23, kanal Fırat başta olmak üzere tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

İmam Hatip Lisesi mezunları bir araya geldi

Program, Elazığ Musiki Cemiyeti Koro Şefi Sanatçı Naci Sönmez  ve sanatçı arkadaşlarının seslendirdiği, tasavvuf müziği, Harput müziği ve sanat müziğine ait eserlerle  devam etti. Çeşitli ikramlarla yıllardır bir birine hasret kalan arkadaşlar özlem giderdiler.

Etkinlik kapsamında çekilen hatıra fotoğrafları, bu anlamlı buluşmanın unutulmaz anlarını ölümsüzleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN