Hazarbaba Kayak Merkezi işletmesi için ihaleye çıkılacak 

Elazığ İl Özel İdaresi, Hazarbaba Kayak Merkezi ve Macera Parkının turizm tesislerinin işletilmesi için ihaleye çıktı. İhale 16 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Hazarbaba Kayak Merkezi için İl Özel İdaresi tarafından ihaleye çıkıldı. İl Özel İdaresi İdare Yatırım A.Ş. tarafından Hazarbaba Kayak Merkezi ve Macera Parkına turizm tesisleri inşa edilerek 15 + 10 yıllığına kiraya verilmesi için açık teklif usulüyle ihalesi gerçekleştirilecek. Hazarbaba Kayak Merkezi’nin ihalesi 16 Ocak Pazartesi günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek. 

MUHAMMEN BEDEL 750 BİN TL BELİRLENDİ 

İhalenin muhammen bedeli ise; 750.000,00 ₺+ KDV olarak belirlendi. İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, “Elazığ ili Sivrice İlçesi sınırları içerisindeki Hazarbaba Kayak Merkezi ve Macera Parkı’na turizm tesisleri inşa ederek yatırım şartıyla işletilmek üzere 25 yıllığına (15+10 Yıl) kiraya verilmesi işi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45.Maddesi Açık Teklif Usulü ile ihale edilmesidir. İhale Komisyonu Toplantı Yeri; İdare Yatırın A.Ş hizmet binasında yapılacaktır” denildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN