Hayırseverin desteğine ihtiyaç var

Abdullahpaşa Mahallesi'nde yapımına 2017 yılında başlanılan caminin tamamlanması için hayırseverlerin destekleri bekleniyor. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapımına 2017 yılında başlanılan Hamidiye Camisi’nin tamamlanması için hayırseverlerin destekleri bekleniyor. Hamidiye Camisi Dernek Başkanı Cahit Demirbağ, caminin ibadete açıldığını fakat eksikliklerinin olduğunu söyledi. 

DEMİRBAĞ: TAM OLARAK 2018 DE İNŞAATIMIZ HIZLANDI 

Hamidiye Camisi Dernek Başkanı Cahit Demirbağ, “ 2017 de tapu işleri ile genellikle ilgilendik. Tam olarak 2018 de inşaatımız hızlandı. Geçen yıl ramazanda da açılışını yaptık” dedi. Dernek Başkanı Cahit Demirbağ, hayırseverlere seslenerek deprem, pandemi ve ekonomik şartların zorluğundan dolayı tıkandıklarını söyledi. 

Hamidiye Camisi Dernek Başkanı Cahit Demirbağ, “ biz caminin iç kısmını bitirdik. İki tane kuran kursumuz var hem 4-6 yaş hem de hanımlar için. İki taziye evimiz var iki kütüphanemiz var hepsi faal durumda iç kısmını bitirdik tıkandık artık. Deprem pandemi şimdide şu günlerdeki malum biraz hayat pahalılığının zorluğu ile. Bide cami açıldı iş bitti zannıyla şeyler durdu. Minare yerimiz var açık su alıyor devamlı temele, azıcıkta borcumuz var. Bu ramazanda en azından hayırsever Elazığ’dan veya dışardaki iş adamlarımız şu minarelerimizi yaparlarsa bizi büyük bir sıkıntıdan kurtarırlar” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN