Hafızlık sınavı yapıldı 

Elazığ İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık Sınavı yapıldı. 36 kız 36 erkek öğrencinin alınacağı sınava 320 öğrenci başvuru yaptı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ İmam Hatip Ortaokulu’nun hafızlık sınavı yapıldı. Geçen yıl 220 öğrencinin başvurduğu sınava bu yıl 320 öğrenci başvuru yaptı. Sınav sonrası yaz aylarında verilecek olan 2 aylık eğitimin ardından öğrencilerin kayıtları yapılacak. Sınavda başarılı olan öğrencilerden 36 kız 36 erkek öğrenci okula kayıt yapmaya hak kazanacak. İmam hatip ortaokulunda öğrencilere hem örgün eğitim hem de hafızlık eğitimi verilecek. Okul Müdürü Abdultalip Demirtaş örgün eğitimle birlikte hafızlık projesini uyguladıklarını söyledi. 

Okul Müdürü Abdultalip Demirtaş, “Biz ilk önce yazın 2 aylık bir eğitim vereceğiz bu eğitimin sonunda da inşallah çocuklarımızın okula kayıtlarını yapacağız.  Örgün eğitim ile birlikte hafızlık eğitimi uyguluyoruz. Çocuklarımıza inşallah hem hafızlığı yaptıracağız hem de normal eğitimi yaptıracağız. Katılımlarından dolayı öğrencilerimize başarılar diliyorum ilimiz için hayırlı olsun” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN