Gürtürk'ten teşekkür mesajı

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen kongrede Serkan Gürtürk, Metin Çöteli ve İsmail Ekrem Katı yarıştı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Adayların konuşmalarından sonra yapılan oylamada toplam 108 oy kullanıldı. 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Serkan Gürtürk 71 oy, Metin Çöteli 19 oy, İsmail Ekrem Katı 16 oy aldı. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetinin yeni başkanı Serkan Gürtürk oldu. 

Gazetecilerin kongreye ilgilerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür eden Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, şunları söyledi:

“21 Nisan 1988 tarihinde kurulup bugüne kadar önemli hizmet ve projelere imza atan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetimizin olağan kongresini büyük bir katılım ve olgunluk içinde gerçekleştirdik. Meslektaşlarımızın güveni ve desteği ile başkanlık bizlere nasip oldu. Bizlere inanan ve güvenen arkadaşlarımızı mahcup etmeyecek ve meslektaşlarımızın beklentilerine cevap verecek projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Ben başta Semih Erdem Başkanım olmak üzere cemiyetimize bugüne kadar başkan olarak emek vermiş, hizmet etmiş değerli büyüklerimize teşekkür ediyor, ebediyete intikal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Kongrede aday olan arkadaşlarımızla birlikte el ele vererek cemiyetimizi daha ötelere taşımanın gayretinde olacağız. Oylarıyla beni destekleyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN