Gürkan'dan, Genel Başkan Asmalı'ya ve ELFED'e ziyaret 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD Genel Başkanlı Mahmut Asmalı'yı ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, oldukça faydalı geçen görüşmeye ev sahipliği yapan Genel Başkan Mahmut Asmalı'ya ilgilerinden ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. 

"GENEL MERKEZ ELAZIĞ'I ÖNEMSİYOR" 

Başkan Gürkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Elazığ'ımız adına önemli gelişmeler yaşandı. Projelerimize tam destek aldık. Genel Merkezimizin desteğini her daim yanımızda hissetmek bizi daha da güçlendiriyor. Çok faydalı karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. MÜSİAD, herhangi bir iş adamları derneği değil, bizim üzerinde hassasiyetle durduğumuz, çok önemsediğimiz, bu ülkenin lokomotifi diyebileceğimiz iş insanlarının bir araya geldiği özel ve anlamlı bir dernek. Biz de bu önemli derneğe, MÜSİAD ismine en iyi şekilde hizmet etmek için görevlendirilmiş zincirin bir halkasıyız. Bu kapsamda hem yaptığımız çalışmaları hem de projelerimizi anlatmak hem de şehrimizin sorunlarına çözüm üretebilmek adına MÜSİAD Genel Başkanımız Sn. Mahmut Asmalı'yı ziyaret ettik. Kıymetli Başkanıma misafirperverliklerinden ötürü derneğim ve şahsım adına şükranlarımı sunuyor, yapacakları çalışmalarda kolaylıklar diliyorum." 

Gürkan'dan, Genel Başkan Asmalı'ya ve ELFED'e ziyaret 

"ELAZIĞ ÖRNEK GÖSTERDİĞİMİZ ŞUBEMİZ" 

MÜSİAD’ın şubeleri ve üyeleri ile daha güçlü olduğunu belirten MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut ASMALI da ziyarette yaptığı konuşmada; "MÜSİAD olarak biz büyük bir aileyiz. Bizim yurt içinde ve yurt dışında 11 bini aşkın üyesi ve 186 irtibat noktası ile çok önemli bir STK'yız. MÜSİAD birbirini samimi ve sıcak bir şekilde kucaklayan bir kurumdur. Elazığ Şubemiz de bizim için çok önemli bir şube. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Örnek olarak gösterdiğimiz ve çalışmalarını disiplinli olarak yapan bir şubemiz. Tekin Gürkan Başkanımız nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerimize derneğimize sağladığı katkılardan ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Başkan Gürkan ve beraberindekiler ayrıca ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve Yönetim Kurulu Üyelerini ELFED Genel Merkezinde ziyaret etti. Başkan Gürkan ELFED ziyaretiyle ilgili değerlendirmesinde; "İstanbul'da bulunan  kıymetli hemşehrilerimizle hasbihalde bulunduk. İstanbul 'da faaliyet gösteren hemşehrimiz iş insanları ile ilimizde ve İstanbul' da yapılabilecek yatırımlar ile alakalı istişarelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden ötürü ELFED Başkanı Sn. Kazım Gökhan Elgin'i ve yönetimine teşekkür ediyorum." dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN