Günbey, YRP iktidarında Maden'deki fabrika faaliyete geçecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Devlet eski Bakanı Prof.Dr. Sacit Günbey Maden'de temaslarda bulunarak, iktidara gelir gelmez fabrikayı tekrar faaliyete koyacaklarını ifade etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Devlet Eski Bakanı Prof.Dr. Sacit Günbey, İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, İl Koordinatörü Av.İbrahim Gök ve il teşkilatı Maden ilçesinde halk ve esnaf ziyaretlerinde bulunarak sorunlarını dinledi.

Madenli vatandaşlar alım gücünün bittiğini ve artık tükendiklerini ifade ederek, maden rezervleri hakkında "Maden yetimdir, maden öksüzdür ve sahipsizdir,  ilçemiz işgal altındadır ve buna sessiz kalan vekiller bizleri ne hale düşürdüler bunun hesabını sandıkta çok sert vereceğiz"  diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Günbey, YRP iktidarında Maden'deki fabrika faaliyete geçecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Devlet eski Bakanı Prof.Dr Sacit Günbey, Madenli hemşehrilerine "Ben bir Madenli olarak söz veriyorum iktidara gelir gelmez maden ilçemizdeki fabrikayı tekrar faaliyete geçireceğim ve inşallah tüm Türkiye'de olduğu gibi Maden ilçemizde de ağır sanayi tesisleri ile üretim ve ihracat ile işsizliği bitireceğiz söz veriyorum” dedi.

Daha sonra Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, ilçe Emniyet Müdürü İbrahim Uçakcıoğlu’nu ziyaret eden Yeniden Refah Partisi heyeti temaslarının ardından Maden’den ayrıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN