Gazze'ye Kardeş Payı temalı yardım kampanyası başlatıldı

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde KADEM Elazığ Temsilciliği ve Kızılay Elazığ Şubesi işbirliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Gazze için yardım kampanyası başlatıldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Gazze Direniş Platformu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Gazze’ye destek olmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Kadem Elazığ İl Temsilciliği ve Kızılay Elazığ Şubesi işbirliğinde 10 gün sürecek olan “Gazze’ye Kardeş Payı” temalı yardım kampanyası başlatıldı.

Gazze'ye Kardeş Payı temalı yardım kampanyası başlatıldı

Gazze Direniş Platformu Sözcüsü Muhammed Sacit Ataş, Filistin’de şehit edilen Müslümanları unutmayacaklarını ve İsrail’in saldırıları sona erene kadar nöbetlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Gazze'ye Kardeş Payı temalı yardım kampanyası başlatıldı

KADEM Elazığ İl Temsilcisi Yeliz Polat, İsrail’in Gazze’de tüm dünyanın gözü önünde adeta bir soykırım düzenlediğini söyleyerek, seslerini duyurabildikleri her platformda bu zulmü anlatmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Kızılay Elazığ Şubesi Yöneticisi Gökhan Güneş, Kızılay olarak saldırıların başladığı 7 Ekim’den bu yana Gazze’ye iyilik gemileri gönderdiklerini söyleyerek, Kurban Bayramı öncesi vatandaşları Gazze için yardımda bulunmaya davet etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN