Gazze Direniş Platformu'nun nöbeti sürüyor

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde Beşir Derneği ve Birlik Vakfı Gazze için destek çalışması gerçekleştirecek.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Gazze Direniş Platformu Periyodik olarak gerçekleştirdiği Gazze’ye Destek programlarını sürdürüyor. Gazze Direniş Platformu’nun 28. çalışmasını Beşir Derneği ve Birlik Vakfına devretti.  Bu kapsamda Beşir Derneği ve Birlik Vakfı 10 gün boyunca 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Gazze için yardıma destek çalışması gerçekleştirecek.

Gazze Direniş Platformu'nun nöbeti sürüyor

TÜGVA Elazığ Fırat Üniversitesi Koordinatörü Yasin Kılıç, Gazze için farkındalık oluşturmaya çalıştıklarının altını çizerek: “yaklaşık 700 bin nüfusu olan bu aziz şehirde bir avuç insan burada toplanarak neyi amaçlıyoruz? İsrail’i korkutmayı mı yoksa vicdanlarımızı rahatlatmayı mı? Ordaki mazlumları buradan topladığımız yardımlarla doyurabilmeyi mi? Tabiki bu saydıklarımı yapamayacağımızın farkındayız. Fakat 7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden vahşi katliamlara sessiz kalarak hiçbir şey olmamış gibi hayatlarımıza devam edemezdik. Bu yaşananlar karşısında 1 mazlumun dahi karnını doyurabilmeyi amaçlıyoruz.” Dedi.

Gençlik Birlik Elazığ İl Başkanı Mustafa Taha Ateş İse, Gazze için başlatılan çalışmaların önemine vurgu yaparak: “Gazze Direniş Platformu olarak 7 Ekim’den itibaren Gazze için 7’den 77’ye bende varım imza kampanyası ile başlayan bu platform meydanları hiç boş bırakmadı. Çağın ebabillerine mazlum Gazze’ye selam olsun. Gazze yalnızca bir şehir değildir. Gazze İslam tarih medeniyetlerinin kilit noktalarından birisidir.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN