Gakgom hele gel piskilet sürek etkinliği düzenlendi 

Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla Gakgom Hele Gel Piskilet Sürek etkinliği düzenlendi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası Elazığ’da da kent genelinde olduğu gibi çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda “Gakgom Hele Gel Piskilet Sürek” etkinliği düzenlendi. Etkinlik, Elazığ Belediyesi önünde başladı. 

ÖNALAN: FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK 

Etkinlikte konuşan Çevre Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan, “Bugün içinde bulunduğumuz hafta 1-7 Haziran çevre haftası olarak kutlanıyor. Tabi bu çevre haftası programı kapsamında bu haftalık dilim içerisinde ir de dünya bisikletliler günümüz var. Bunun için bugün burada kalabalık bir ekiple toplandık. Çevreci bir ulaşım için bisiklet kullanımının arttırılması için bir takım aktivitelerle buna farkındalık oluşturalım istedik. Sağ olsun bisikletliler derneği ve diğer kuruşlar bizlere bu konuda destekler verdiler” ifadelerini kullandı. 

ÖZDAL: BÜYÜN HALKIMIZI BİSİKLET SÜRMEYE DAVET EDİYORUM 

Bisikletliler Derneği Başkanı Atakan Özdal, “Bugün 3 Haziran bisiklet günü ve çevre gününü kutlamak amacıyla bisiklet turu düzenliyoruz. Çevre haftası münasebetiyle. Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne ve Emniyet Müdürlüğü’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Buradan büyün halkımızı bisiklet sürmeye davet ediyorum. Sportif yaşamın gelişmesi ve yaşam kalitesinin artması için çalışmalar yürütmekteyiz bu bağlamda” şeklinde konuştu. Bisikletli vatandaşlara, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de eşlik etti. Elazığ Belediyesi önünde pedal çevirmeye başlayan bisikletlilerin etkinliği öğretmenevi önünde son buldu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN