Fırat, Rektör Göktaş'la güzel

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından önümüzde ki günlerde tercih maratonuna başlayacak öğrenciler şimdiden gitmeyi planladıkları üniversiteleri araştırmaya ve incelemeye başladı. 

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yükseköğretim Kurumunun açıklamış olduğu sınav sonuçlarına göre öğrencilerin tercih maratonu önümüzdeki günlerde başlıyor. Buna göre yüzbinlerce öğrenci gerek kampüs içerisinde bulunan yaşam alanları gerekse de eğitim kalitesinin yüksek olduğu üniversiteleri araştırmaya ve incelemeye başladı. 

FIRAT, ÖĞRENCİLERİ ELAZIĞ'A DAVET EDİYOR

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve ekibinin emekleri ve çabalarıyla son dört yıl içinde dünya genelindeki üniversiteler arasında büyük başarı göstererek, YÖK tarafından “ARAŞTIRMA ÜNİVERSİTESİ” ünvanı verilen Fırat Üniversitesi sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı video ve paylaşımlarla öğrencileri Elazığ’a davet ediyor. 

İZLEYENLERİN YORUMU DİKKAT ÇEKİYOR

Rektör Göktaş’ın büyük emekleri sonucunda birçok uluslararası ödüle layık görülen, akademik çalışmalarının yanı sıra ilimizin kültür ve sanat alanındaki etkinlikleri ile öne çıkarmayı başaran Fırat Üniversitesi hazırladığı video ile izleyenlerin bir yandan takdirini toplarken bir yandan da “Fırat, Rektör Göktaş’la Güzel” yorumunu yapmaktan kaçamıyor. 

FIRAT, TERCİHLERDE "EN FAVORİ ÜNİVERSİTE" OLACAK

Son dört yıl içerisinde yaptığı akademik çalışmalarla dünyanın en etkili bilim insanları listesinde Türkiye’den en çok akademisyen bulunduran ikinci üniversite konumundaki Fırat Üniversitesi, 17 farklı fakülte ve 118 bölümüyle şimdiden öğrencilerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN