Fırat EDAŞ gönüllüleri doğa için el ele verdi

Sürdürülebilirlik ve temiz çevre yaklaşımını benimseyen Fırat EDAŞ ekipleri, 'Daha Temiz Bir Dünya Mümkün' diyerek Elazığ'ın tarihi yerleşim yeri Harput'ta çevre temizliği yapmak üzere sahaya indi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Bingöl, Elâzığ, Malatya ve Tunceli olmak üzere 4 il ve 38ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 5-11 Haziran Çevre Haftası kapsamında çevre temizliği etkinliği düzenledi. Yeşil çevre ve sürdürülebilirlik odağında çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, Çevre Haftası’nda Elazığ’ın tarihi yerleşim yeri Harput’ta biriken plastik atıklar, cam şişeler, kâğıt ve diğer atıklarıtoplayarak, doğaya ve faaliyet gösterdiği bölgeye olan sorumluluğunu yerine getirdi.

Bingöl, Malatya ve Tunceli’den gelen gönüllü destek ekipleri, sıcak yaz günlerinin başlaması ile bölge halkının uğrak noktaları arasında yer alan Harput’takipiknik alanında atıklarıtopladı ve geri dönüştürülebilir olanları ayrıştırdı.

ÇELİK: “DOĞAL KAYNAKLARI KORUMAK HEPİMİZİN ORTAK SORUMLULUĞU”

Fırat EDAŞ Şirket Müdürü Müjdat Çelik, etkinlikle ilgili yaptığı değerlendirmede; "Fırat EDAŞ olarak, sürdürülebilir bir yaşam adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İklim değişikliğinin olumsuz etkilerini en aza indirmek, bıraktığımız karbon ayak izimizi azaltmak için sürdürülebilir yatırımlar gerçekleştirirken aynı zamanda daha yaşanabilir, temiz bir dünya hedefiyle gönüllü çalışmalar yürütüyoruz. Biliyoruz ki doğal kaynaklarımızı korumak ve çevremizi temiz tutmak, toplum olarak hepimizin ortak sorumluluğunda. Çevre Haftası kapsamında farkındalık yaratan bu görev için bir araya gelen saha ekiplerimize teşekkürlerimi sunuyorum.Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için attığımız adımlar, bu etkinlik ile sınırlı kalmayarak operasyonlarımızın bir parçası olmaya devam edecek” ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN